IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Сиа от „Тоника“ загина с годеника си в САЩ

1 февруари 2018 07 40

Певицата и звездата от НБА си отидоха при катастрофа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певицата Лиа Лабел Владовски и годеникът ѝ – звездата от НБА Ресуъл Бътлър, загинаха при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от баскетболиста.

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от „Тоника“ и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните „Сребърните гривни“ и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски.

Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 различни отбора, сред които и славния „Чикаго Булс“, пише „24 часа“. Последният му отбор е „Сан Антонио Спърс“.

В края на миналата година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, но катастрофата отне животите им, преди да сбъднат всички свои общи планове.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на булевард Вентура и се е ударил в загражденията на паркинг. От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост. Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл.

Че ще бъде певица става ясно още на третото издание на American idol – едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън. И продължава да се развива като певица.

Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.

Хитът на ЛаБел „Sexify“ влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари