IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тарантино за опасната каскада с Търман: Беше грешка!

7 февруари 2018 13 20

Режисьорът коментира обвиненията на актрисата в „Убий Бил“ 2

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Куентин Тарантино коментира инцидента с Ума Търман по време на снимките на „Убий Бил“ 2 през 2004 г. Пред Deadline режисьорът опроверга да е поставил нарочно актрисата, изпълняваща главната роля и спрягана за негова муза Търман.

В интервю актрисата сподели за проблемното си общуване с продуцента Харви Уайнстийн като не пропусна да отбележи и този труден за нея момент по време на снимките на филма, където ѝ е бил отказан каскадьор и се е наложило тя да шофира автомобил в лошо състояние по опасен път. Видеото вече бе публикувано и се вижда как Търман се удря в дърво.

„Тя трябваше само да шофира, никой от нас не си е мислил, че става дума за каскада!“, защити се Тарантино. Той си призна, че навремето може би е трябвало да вземе предпазни мерки, но просто не се бил сетил за тях.

Режисьорът споделя, че също е направил пробно шофиране със същия автомобил като е вдигнал скорост около 50-70 километра в час.

„Участъкът беше прав, нямаше спускане или скрити завои!“, спомня си той, но също така допълва, че се наложило да снима сцената с колата, докато тя се движи в обратната посока. Това негово решение станало в последния момент, тъй като зависело от това осветлението да е по-подходящо.

„Това беше една от най-големите ми грешки“, признава Куентин, тъй като не направили нова тренировка.

Автомобилът попаднал в завой и станал неуправляем заради камерата, инсталирана на багажника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари