IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки обвиненията: Джеймс Франко ще участва в сериала „The Deuce“

12 февруари 2018 14 40

HBO потвърди участието му във втори сезон

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Въпреки обвиненията срещу Джеймс Франко за сексуален тормоз, явно това няма да навреди така на кариерата му, както на други негови колеги.

Стана ясно, че актьорът ще се включи във втори сезон на сериала The Deuce на HBO, съобщава Daily Mail. Сюжетът се развива през 70-те години на XX в. и разказва за легализацията и възхода на порноиндустрията.

За разлика от него Кевин Спейси, например не само няма да се снима в „Игра на карти“, но участието му бе отрязано от филма на Ридли Скот „Всичките пари на света“.

На Джеймс Франко тези обвинения също не му се отразиха добре. Все пак името му бе спрягано сред фаворитите за „Оскар“, а актьорът дори не получи номинация за ролята му в „Катастрофалният артист“.

Също така изданието Vanity Fair го изключи от своя корица. Актьорът бе сред 13-те знаменитости, участвали във фотосесия за новия брой на фотографката Ани Лейбовиц. В звездния брой на изданието се включиха Опра Уинфри, Робърт де Ниро, Никол Кидман, Том Ханкс, Харисън Форд и др.

Скандалът с Франко избухна след като получи награда „Златен глобус“. Две момичета актриси обвиниха звездата в непристойно поведение спрямо тях в Twitter и обявиха поведението му за лицемерно.

По-късно актьорът се сдоби с още обвинения от негови студентки, които твърдят, че той си е позволявал доста повече волности, които може да има преподавател към своите учащи.

Самият Джеймс Франко отхвърля всички тези обвинения.

Снимка: HBO

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари