IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мартини в повече: Елизабет II нагрубила Камила

21 март 2018 12 30

Писател разкрива детайли около враждата им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За никого не е тайна, че Елизабет II е враждебно настроена по отношение на втората жена на сина си Чарлз – Камила. Съвсем скоро ще излезе книга на писателя Том Бауър, в която подробно се разкриват доста от конфликтните ситуации, които произхождат между кралицата и съпругата на сина ѝ.

Някои детайли от книгата вече станаха известни. Сред тях е разказ как като изпила няколко чаши мартини, Елизабет II оскърбила Камила, наричайки я неморална жена.

„Тя каза на Чарлз, че няма да оправдае неговото прелюбодеяние и не ще прости на Камила затова, че след раздялата с Даяна не го е оставила. По мнението на кралицата, отношенията на съпрузите още могат да се коригират. Елизабет II също отбелязала, че не желае да има нищо общо с тази „зла жена“, пише OK Magazine.

Пътят на принц Чарлз и Камила към олтара бе доста драматичен. Въпреки че официално кралицата даде шанс на този брак, тя не бе щастлива.

Сватбата се състоя на 9 април 2005 г. в параклиса „Свети Георги“, същото място, където скоро ще разменят клетви и принц Хари и Меган Маркъл.

Всъщност принц Чарлз е фокусът на неразрешената биография, която според авторите разкрива кралски „интриги и злоупотреби“, разказа преди време Fox News.

Книгата на бившия репортер на Би Би Си Том Бауър е озаглавена „Бунтовнически принц“ и е планирана да бъде публикувана на 22 март. Бауър казва, че говори с повече от 120 души, които са работили или са били посрещани в Двореца.

Бауър разказва, че работата му „разкрива кралско семейство, изпълнено с интриги и злоупотреби“.

Според автора има още доста неразкрита информация. Бауър също е написал биографии за Тони Блеър, Саймън Коуъел и Ричард Брансън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари