IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на Ким и Кание – чуден, достоен за киното

19 април 2018 10 40

Съпрузите решили да влязат в биографичен филм

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Риалити звездата Ким Кардашян Уест и съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, преговарят за заснемането на филм за живота им, съобщи Контактмюзик.

Според източници от обкръжението ѝ двойката, която сключи брак през 2012 г. и има три деца – Норт, Сейнт и родената преди три месеца от сурогатна майка Чикаго, преговаря за претворяването на историята ѝ на голям екран с водещи филмови студиа.

Ким Кардашян и Кание Уест са готови срещу подобаваща оферта да направят почитателите на киното свидетели на върховете и спадовете във връзката им.„Ким и Кание не могат да се оплачат от липсата на предложения за заснемането на филм за живота им.

Повечето оферти обаче са или за нискобюджетни продукции, или под формата на намеци от по-големи студиа, които така и не се материализират. Сега обаче двойката е „ухажвана“ от водещи компании като „Уорнър брадърс“ и „Сони пикчърс“ и в представите си вече вижда голям хит, ако филмът бъде заснет по правилния начин“, казва неназован източник от обкръжението им, цитиран от сп. „Хийт“.

„Ключов момент е филмът да не бъде долнокачествен и да пресъздаде главно положителните аспекти на връзката им. Ким и Кание също така са наясно, че подобна продукция не може да бъде изцяло „захаросана“ и да прикрива факта, че в отношенията им има и проблеми“, допълва източникът.

Едно от нещата, които отклоняват потенциални продуценти, е нивото на творчески контрол, което двойката желае да упражни върху проекта.„Кание Уест иска неговата музика да заема централно място във филма. Той обича да пее на Ким и децата, както и да ги вижда в публиката на концертите си.

Актьорът, който ще се превъплъти в образа му, ще трябва да бъде много талантлив в това отношение. Ким от друга страна се интересува главно от начина, по който ще бъде пресъздадено риалити семейството ѝ.

Двамата с Кание настояват за сериозен контрол върху сценария, заради което формализирането на проекта може да отнеме време. Желанието им обаче е нещата да се случат още тази година“, казва още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари