IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маркъл репетира за сватба и на малкия екран

26 април 2018 06 10

Актрисата – булка във финалното си участие в „Костюмари“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Маркъл, облечена в бяла рокля бюстие с бродирана фуста, пристъпва бавно към годеника си в параклис. Няколко секунди по-късно двамата се държат за ръце и тя му казва „Ти си съпругът, който винаги съм искала да имам. Обичам те.“

Във финалния епизод от сериала „Костюмари“, в който тя е звезда, бъдещата съпруга на принц Хари прави холивудска репетиция за предстоящата кралска сватба на 19 май в замъка Уиндзор, предаде Франс прес. В сериала тя се омъжва за съблазнителния адвокат Майк Роуз, чиято роля се изпълнява от Патрик Джей Адамс.

Двамата напускат сериала, който обаче ще бъде възобновен за нов сезон. Телевизия Ю Ес Ей, която излъчва „Костюмари“ с участието на Меган Маркъл в образа на блестящата и красива юристка Рейчъл Зейн, разпространи няколко кадъра, за да успокои феновете.

Специализирани медии в САЩ увериха, че най-„шокиращите“ голи сцени са били изрязани за представянето на „Костюмари“ пред кралица Елизабет Втора. Епилогът на съдебната сага ще бъде излъчен днес в САЩ и би трябвало да отбележи края на холивудската кариера на Меган Маркъл. Тя вероятно ще получи титлата херцогиня на Съсекс след сватбата си с принц Хари.

Тридесет и шест годишната Меган, чиято майка е афроамериканка, вече закри блога си. След като се сгоди за сина на принцеса Даяна и принц Чарлз, тя ще се посвети на филантропска дейност по примера на бъдещия си съпруг и в съответствие с традициите в кралското семейство.

Меган ще е първата американка в кралското семейство след Уолис Симпсън, която също като нея бе разведена, когато през 1937 г. се омъжи за абдикиралия преди това Едуард Осми.

В началото на кариерата си Меган Маркъл е манекенка, преди да ѝ бъде поверена ролята на Рейчъл Зейн в „Костюмари“. Снимала се е също във филмите „Помни ме“ и „Шефове гадняри“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари