IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

DJ Avicii се е самоубил с парчета стъкло

2 май 2018 07 40

Все още няма официална версия за смъртта му

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Световноизвестният шведски DJ Avicii, който беше намерен мъртъв на 20 април в столицата на Оман, Маскат, се е самоубил, съобщи сайтът TMZ, цитиран от световните агенции.

Музикантът, който страдал от силна депресия, си е нанесъл смъртоносни рани с парчета стъкло и е починал от загуба на кръв. От своя страна интернет порталът Бизнес инсайдър отбелязва, че полицията досега не е разпространила официално съобщение за причината за смъртта му.

Според TMZ, за да извърши самоубийството, DJ Avicii е използвал стъклата от счупена чаша и бутилка.

Преди няколко дни и семейството му намекна, че се е самоубил в изявление, в което се казва, че той „не можеше да продължава повече“ и „искаше да намери покой“.

„Той наистина се тормозеше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Искаше да намери покой“, заяви семейството.

DJ Avicii беше една от най-големите звезди на електронната денс музика. Той ще бъде запомнен с хитове като „Wake Me Up“ и „Hey Brother“.

През 2016 г. диджеят обяви, че спира турнетата заради натоварването и здравословни проблеми. Той е страдал от остър панкреатит, дължащ се отчасти на злоупотреба с алкохол. През 2014 г. му е отстранена жлъчката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари