IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана посвети 6-та татуировка на годеника си

16 юли 2018 09 40

Клише – изписа името му

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Миналия месец Пийт Дейвидсън и Ариана Гранде изненадващо се сгодиха, макар че са във връзка от не повече от 3 месеца.

Това не е поредният ПР, а изглежда е истинска любовна история, тъй като певицата не спира да доказва чувствата си към комика с татуировки. Маникюристът на Гранде пусна кадър в мрежата, на който се вижда, че тя вече е посветила на годеника си 6-та татуировка, позиционирана точно под годежния ѝ пръстен на стойност 93 000 долара.

Гранде не е проявила излишно творчество, а е написала името на своя възлюбен в красив дребен шрифт.

По-рано двойката си направи на пръстите по един облак. След това и двамата добавиха думата „REBORN“ и „H2GKMO“ което е акроним на любимата фраза на Ариана „Honest to God, knock me out“.

Наблюдателни фенове забелязаха, че звездата е татуирала и цифрите 8418 – номера на значката на бащата на Пийт, който загина по време на атентата през септември 2011 г., изпълнявайки задълженията си като пожарникар. В добавка тя е изписала и думата „винаги“ върху областта на ребрата си, като изписването съвпада със стила на писане на годеника ѝ.

Доста от феновете в началото не можаха да разчетат последната ѝ татуировка и попитаха в коментари под снимката, дали пише „пийт“, „алекса“ или „секси“. Ариана побърза да разсее всякакви съмнение и бе категорична: „Определено Пийт“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари