IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери идва в България?

18 юли 2018 06 10

Певицата следва навсякъде Орландо Блум

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Попзвездата Кейти Пери може да акостира в България, но не за концерт. Тя планира визита у нас заради любимия си – актьора Орландо Блум, който ще снима филм у нас.

Блум пристига през август, за да се включи в снимките на филма „The Outpost“. В лентата, режисирана от Род Лори, Блум ще облече униформата на американски войник в Афганистан на прага на битката при Камдеш, припомня „Монитор“.

Именно в разгара на снимачния процес се очаква визита да направи и музата му, която по традиция го посещава на различни кътчета в света. 33-годишната красавица вече изненада звездата от култовата поредица „Карибски пирати“ няколко пъти в Лондон, Рим, Прага, Токио и на Малдивите.

Не е изключено знаменитата двойка да посети и популярния йога фестивал Udaya Live, който тази година ще се проведе от 15 до 20 август в Правец. „Очакваме ги, стига да имат свободен ден покрай ангажиментите им, да дойдат и на фестивала“, обясни преди време за попълненията в каста на The Outpost пред медии Ярив Лернер – изпълнителният директор на „Ню Бояна“ и организатор на Udaya Live.

Кейти Пери вече има допир с България. Миналата година тя заложи на тоалет на наши дизайнери, работещи във Франция, за видеото към песента „Chained To The Rhythm“. Облеклото ѝ се състои от бяла рокля с плисе и специално излято по нейна мярка бюстие. Зад него стои екипът на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от модна къща On Aura Tout Vu, а техни дрехи са носили още Мадона, Бионсе, Лейди Гага, Кайли Миноуг и други.

Изпълнителката и Орландо Блум рестартираха любовните си отношения официално през май. Двамата се събират на приливи и отливи, оставяйки армия от разочаровани фенове с разбити сърца при всяка раздяла. Искрата между тях пламна на афтърпартито след церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“ през 2016 г. Рекордът им без бурен скандал засега е 10 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари