IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кали: Вече няма как да съм на сцената пияна!

18 юли 2018 08 40

Певицата коментира клипчето, на което пее на земята

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Кали нахлу с гръм и трясък в медийното полезрение, след като на бял свят излезе клипче, на което се вижда как пее легнала на сцената в заведение. Злостните коментари, естествено, не закъсняха. Но ето какво казва самата изпълнителка за клюките по свой адрес!

„Много отдавна не си позволявам да бъда пияна по време на участие – признава Кали пред списание Love style. Да, в по-младите ми години ми се е случвало да си пийна малко повече и да не мога да контролирам себе си, докато работя. Това обаче не го е правила само Кали, а и много други изпълнители, които няма да си го признаят. Шоубизнесът изсмуква енергийния ти заряд и затова някои вземат даже наркотици, но аз не съм от тях.

На мои участия аз си лягам на повечето сцени. Някои явно много са изостанали с информацията. Правя го, защото виждам, че публиката се забавлява. Не съм отишла просто да си взема хонорара, а слизам на нивото на купона на хората, тъй като ги обичам.

За онези, които ме коментират, ще кажа, че вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди.

Следващия път ще съм вертикално с главата надолу и може да започнат да ми викат „Кали Прилепа“.

А на мен наистина ми доставя удоволствие да забавлявам хората. На мои участия дори казвам: „Виждали сте права, седнала и певица на колене. Ама легнала не сте виждали!“. И аз лягам, като се старая това да не изглежда гротескно, да не се виждат срамотии и баджаци. Ще ви припомня, че преди години въведох модата да се пее бос...“

Кали коментира и слуховете за раздялата с Влади, който е баща на третото ѝ дете.

„Заедно сме си. Нашата любов е много емоционална със своите пикове и спадове. Разбира се, че се караме. Според някои би трябвало да сме улегнали, но аз не искам, защото ще ми доскучае. Не мислим за сватба. Бракът е институция, която по-скоро ти отнема привилегии, отколкото ти дава ползи. За какво да се омъжвам! За да си усложняваме живота, ако някой трябва да си продаде колата или мотора ли? За мен е по-важно Влади да ме държи за ръката, когато ми е трудно, отколкото да има някакъв подпис и да му нося фамилията. Айде, мерси. Няма нужда! Булка се надявам да бъда в някой друг живот“, допълва певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари