IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис и компания се забавляват с липсинг

15 август 2018 12 00

Щуреят на "Квартална кръчма"

Принц Азис/Facebook

Принц Азис/Facebook

"Мила Роберт! Къртиш с това парче! Обичаме те и благодарим за това,че ни направи лятото... и на твойта майка също Ваня Щерева". Това написа попфолкпевецът Азис, който пусна интересно видео във Фейсбук. В него той, Катето Евро и други две жени правят липсинг на песен на младата изпълнителка Мила Роберт. 

Четиримата приятели видимо се забавляват пеейки песента, съдейки по мимиките и жестовете им. Типично в негов стил, Азис е седнал на преден план, а жените отзад изпълняват хореография по бански, едната дори дърви куче. Всички са със слънчеви очила. 

"Сладури! Все пак парчето стана още по-добро с включването на Принц Азис!", написа последовател на изпълнителя под видеото, което само за няколко дни събра над 15 хиляди гледания. Предполага се, че е снимано в дома на Катето Евро, който попфолк изпълнителят често посещава. 

Песента "Квартална кръчма", на която Азис и компания правят липсинг е Мила Роберт. Тя е в стил сатиричен поп и нещо като ремикс на хита на Ивана "Води ме в някоя квартална кръчма". Само за няколко дни клипът към нея е гледан над 44 хиляди пъти. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvasil.t.boyanov%2Fvideos%2F1587398808033152%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

brzk ( преди 5 години )
Ок, за лип синк-а разбрах че не сте съгласни и най-общо сте обидени как може някой да се съмнява в простотиите които пишете. (Що пишете статии за кавъри на чалгии, за Азис и за глупости изобщо?) *** щом ще се заяждаме на дребно, оправете поне "едната дори дърви куче".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар