IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боно си загуби гласа на сцената, концертът му падна

3 септември 2018 09 00

Разочарова фенове в Берлин

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Фронтменът на U2 загуби гласа си. Заради невъзможност да продължи да пее, ирландската група трябваше да прекрати концерта си в Берлин, който е част от голямото ѝ турне „Experience + Innocence“.

„Мисля, че не можем да продължим. Няма да е честно към вас“, каза Боно на феновете си, събрали се в зала „Мерцедес Бенц арена“, изпял едва няколко песни.

Въпреки извинението, първоначално на зрителите бе съобщено да изчакат, ако евентуално певецът се оправи. По-късно хората бяха помолени да си ходят, съобщават световните медии.

„Отидох при чудесен лекар и благодарение на неговите грижи ще си върна напълно гласа за останалата част от турнето. Толкова съм щастлив и се успокоих, че няма нищо тревожно“, гласи официалното изявление на Боно, публикувано на сайта на U2.

„В залата имаше удивителна атмосфера. Щеше да бъде една от най-незабравимите нощи, но това не стана. Очакваме с нетърпение да бъдем там отново на 13 ноември“, обяснява певецът. Той обеща да направи нов концерт за почитателите си в Берлин, с който да им се реваншира.

Следващият концерт на U2 е на 4 септември в Кьолн. До момента няма съобщение да е отменен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари