IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дара Екимова с кавър на Ариана Гранде и Тото

17 септември 2018 07 53

Вижте нейната версия на „God Is a Woman“ и „Чужди усмивки“

Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Младата изпълнителка Дара Екимова направи свой кавър на два от нашумелите хитове през тази година – „God Is a Woman“ и „Чужди усмивки“.

„God Is a Woman“ на Ариана Гранде превзе класациите през лятото. С пищна хореография, на финала на която Гранде покани на сцената майка си и баба си, певицата взриви сцената на MTV VMAs/18. За „Чужди усмивки“ Тото признава, че е посветена на непоисканата прошка и раздялата с любовта на живота му. Откритието на Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, е музикален идол за Дара Екимова.

С версия на друга нейна песен, „One Last Time“, Дара се яви на кастингите за „Гласът на България“. След като не продължи в риалити формата, Дара се зае да изгражда самостоятелната си певческа кариера.

Зад гърба си тя има осъществени няколко кавър версии на родните класики „Синьо“ и „Уморени крила“. „Луд ли си“ е първият ѝ авторски проект, включен в саундтрака на тийнлентата "12А“.

Зад mashup-версията Дара работи със Светлин Къслев и Борил Петров. За по-малко от седмица, тандемът реализира видеото.

Видеопремиерата на "God Is A Woman X Чужди усмивки“ ще се състои на 18-и септември на сцената на Sofia Fashion Week, когато младата певица ще открие втората вечер на модния форум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари