IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Уди Алън го защити от движението „#MeToo“

17 септември 2018 14 00

Тя обвини майка си, че се е държала с нея като с прислужница

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съпругата на Уди Алън – Сун-И Превин, която е и осиновена дъщеря на Миа Фароу, го защити и обвини майка си, че иска да се възползва от движението „#MeToo“, съобщи Асошиейтед прес.

В статия, качена на сайта на сп. „Ню Йорк“, Сун-И Превин, която е съпруга на Алън от 1997 г., разказва за проблемната си връзка с Миа Фароу и как се е влюбила през 1992 г. в Уди Алън, който тогава бил приятел на майка ѝ.

Тя твърди, че са се скарали с Миа Фароу малко след като актрисата я осиновила, както й че тя се държала с нея като с прислужница. Сун-И Превин обясни, че се връща към миналото сега, защото Дилън Фароу, осиновената дъщеря на Уди Алън, го обвинява несправедливо в сексуални посегателства.

„Нямам никакво намерение да оправям отношенията си с Миа, нищо подобно – каза Превин. – Това, което се случи с Уди обаче е толкова разстройващо, толкова несправедливо. (Миа) се възползва от движението „#MeToo“ и сочи Дилън за жертва. И цяло ново поколение слуша тази история, а не би трябвало“.

Дилън Фароу обвини Уди Алън, че ѝ е посягал, когато е била на 7 години – през 1992 г. Режисьорът беше разследван, но срещу него не бяха повдигнати обвинения. Той винаги е твърдял, че не е опипвал Дилън.

Дилън Фароу и Ронан Фароу разпространиха отделно изявление снощи, че майка им е добър родител. Дилън отбеляза, че авторката на статията в сп. „Ню Йорк“ Дафни Мъркин е дългогодишна приятелка на Уди Алън.

Репутацията на Уди Алън пострада много тази година покрай движението „#MeToo“ и няколко изявени актьори се зарекоха повече да не работят с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари