IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман се преобрази. Ще я познаете ли?

16 октомври 2018 06 00

Актрисата промени външния си вид заради роля

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудската актриса Никол Кидман се е преобразила до неузнаваемост за участието си в новата драма „Destroyer“, в която е в образа на полицейски детектив с мъчителна история зад гърба си, предаде Ройтерс.

Филмът бе представен на Лондонския кинофестивал. Носителката на „Оскар“ е заменила русата си коса с къса прическа и е с изнурен външен вид, за да изпълни ролята на Ерин Бел – детектив, чието минало продължава да го преследва години след като се е внедрил под прикритие в гангстерска банда и е участвал в операция с опустошителни последствия.

„Почувствах се в нейния образ, имах усещането, че скърбя за нея – каза актрисата. – Помислих си, че има тревожност и обърканост в гнева ѝ, каквито досега не бях виждала на големия екран, особено в образа на жена. „Петдесет и една годишната Кидман не за пръв път променя драстично външния си вид за филмова роля.

Никол го стори и за ролята на Вирджиния Улф в „Часовете“, за която получи „Оскар“. Кинокритиците оцениха високо актьорската ѝ игра в новия филм и описаха външния ѝ вид като „почти неразпознаваем“.

Режисьорката на филма Карин Касама поясни, че Ерин Бел се сблъсква с разкаянието, вината и срама. Коафьори и гримьори работили заедно, за да трансформират външния вид на Кидман за ролята ѝ във филма.

„Разговаряхме за вредата от излагането на слънце, недоспиването, прекалената употреба на алкохол, лошото хранене и стигнахме до тази крайна версия на липсата на грижи за себе си“, отбеляза режисьорката.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари