IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага се извини за сътрудничеството си с Ар Кели

10 януари 2019 16 00

Рапърът е с обвинения за сексуално насилие

Източник: YouTube

Източник: YouTube

Лейди Гага се извини на феновете си за своето сътрудничество с R&B изпълнителя Ар Кели. Това става няколко месеца след като той получи серия от обвинения, сред които за сексуално насилие и злоупотреба с непълнолетни момичета.

След като излезе филмът „Роди се звезда“, който представя живота на ексцентричната певица, Лейди Гага е във фокуса на медиите. Тя не остана незабелязана на наградите „Златен глобус“, а сега е номинирана и за отличията БАФТА. Може би това я кара, макар и след толкова време, да обяви, че застава зад жертвите на сексуално насилие.

„Аз знам, че те страдат и изпитват болка. Сигурна съм, че техният глас ще бъде чут и взет насериозно“, написа изпълнителката в Twitter. Тя посочи, че ще настоява песента с Кели – „Do What U Want“, да бъде изтрита от различните платформи.

Съвместната работа между Гага и Ар Кели започна през 2013 г. Тогава те пяха заедно на Американските музикални награди и по време на шоуто „Saturday Night Live“. Клипове в социалните мрежи и платформите за видео споделяне припомнят как рапърът опипва на няколко пъти певицата по време на съвместно участие. Той дори я потупва с ръка по задните части, а тя няма нищо против, дори застава в удобна за това поза.

Певицата признава, че по време на работата си с рапъра е била твърде млада и се е стремяла към по-провокативни изпълнения, с които да привлече вниманието на зрителите.

Скандалът с Ар Кели се развихри след като бившата му съпруга Кити Джоунс се появи в документален филм на BBC и разкри подробности от личния му живот. Тогава стана ясно, че той е живеел с няколко момичета, които третирал като секс робини.

Четете още:

Лейди Гага с уникална огърлица, направена специално за Златните глобуси

„Златен глобус“ 2019: Най-добре облечените актриси

Любов на червения килим: Звездните двойки на „Златен глобус“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари