IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драма в Холивуд: Оскарите няма да имат водещ

14 януари 2019 09 40

Колко често се случва?

Стаси Айви, Bulgaria ON AIR

Стаси Айви, Bulgaria ON AIR

Никой не се наема да стане водещ на церемонията по връчване на наградите „Оскар“. Това се случва за първи път от 30 години. Една от основните причини е антигей публикация на Кевин Харт, който бе поканен.

Преди години актьорът е имал туитове, които са били хомофобски настроени. След това се опитал да замаже положението в едно интервю, но не успял и хората само се настроили още по-негативно към него. Затова се отказал. По-късно всеки, който получава покана от Академията, не желае да води по една или друга причина, обясни пред Bulgaria ON AIR Стаси Айви.

„Интересното е, че преди 30 години е бил последният път, когато церемонията не е имала водещ и е започнала с музикален номер, в който е участвал актьорът Роб Лоу и „неизвестна актриса“, защото никой не ѝ помни името“, посочи тя.

Очаква се всяка една награда да се дава от различни звезди. По думите на кинокритика, това може да бъде много забавно решение. „Забавно колкото може да бъде една влакова катастрофа. Отсега това е фиаско, направо да ги закриват тези оскари“, каза от своя страна журналистът Владислав Апостолов.

Тази година филмите са слаби, силно политизирани и крайно радикално повлияни от така наречения прогресивен дискурс, в който всички малцинства са репресирани жертви. Затова не се очаква кой знае какво от церемонията, коментира още той.

Журналистът е категоричен, че повечето филми в днешно време се правят по-скоро за награди и даде пример с „A star is born“ и „Vice“.

До раздаването на Оскарите остава малко повече от месец.

Четете още:

Заради неуместни шеги: Кевин Харт се отказа да води Оскарите

Кевин Харт ще води 91-ите Оскари

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари