IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли замени Лиъм на премиерата му

13 февруари 2019 13 00

Лекувал камъни в бъбреците

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Майли Сайръс бе сред най-стилните звезди на наградите „Грами“ и изглежда тя изцяло е подменила гардероба си, защото успя да събере погледите и на премиерата на лентата „Isn't It Romantic“. В нея главната звезда е съпругът ѝ Лиъм Хемсуърт, който обаче не можа да присъства, тъй като влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците.

Певицата качи серия снимки в своя Instagram, на които позира в зашеметяваща червена рокля на Maison Valentino. Под един от кадрите тя написа: „Гордея се с моя съпруг Лиъм Хемсуърт и новия му филм. За съжаление, той не можа да се присъедини тази вечер по здравословни причини… но се възстановява и сега си почива. Трудно е за хората от шоубизнеса да поставят себе си пред проекта си, но този път положението беше критично. Гордея се да представя него и невероятната му работа. Щастлива съм да го видя как блести в тази комедия. Той е най-забавният човек, когото познавам и светът сега може да види този Лиъм, до когото се будя всеки ден… късметлийка“.

Ден по-рано колежката му от лентата Ребел Уилсън обясни в интервю пред сп. Extra, че той липсва по време на промоцията на комедията, защото физически не е добре.

„Лиъм ни писа тази сутрин, че е нощувал в болница и се надяваме да е добре“, сподели през уикенда актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари