IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе активистка: Застъпи се за правата на жените

18 март 2019 14 15

Тази тема ще е водеща в новия й албум

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Все по-често Бионсе се опитва да провокира своите фенове. През февруари певицата и съпругът ѝ обещаха, че ще дадат доживотен безплатен билет на техен фен, който стане веган.

Малко преди това звездата провокира феновете си да започнат 10-дневен хранителен режим без захар и въглехидрати.

Този път Бионсе реши да покаже каква активистка е в позициите си, като се застъпи за правата на жените. Именно тази тема певицата извежда в най-новите си песни, които планира да събере в нов албум.

37-годишната певица, която има 7-годишната Блу Айви и 21-месечните близнаци Сър и Руми от съпруга си Джей-Зи, работи тайно над нов албум и вече е записала три страхотни песни за него.

„Бионсе в момента е в отпуск, но тайно записва нов албум – заяви източник, цитиран от в. „Sun“ – Тя записа три песни, в които се говори как жени взаимно се подкрепят. Песните са подходящи за танцуване и ще се харесат на феновете.“

Освен че композира и записва песни за нов албум, Бионсе се готви да озвучи персонажа Нала в компютърно-анимационен римейк на лентата „Цар Лъв“ на Дисни.

По-рано този месец по-малката ѝ сестра Соланж пък разкри, че иска песните ѝ да вдъхновяват младите чернокожи момичета през следващите 5 десетилетия.

32-годишната Соланж, която наскоро издаде четвъртия си албум „When I Get Home“, отбеляза, че се надява музиката ѝ да издържи теста на времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари