IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиан Костов издаде албум в Китай

20 март 2019 08 30

Тамошната публика го обожава

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Кристиан Костов продължава да бележи успехи зад граница. След като се прочу с участието си в музикалния формат „Singer“, певецът издаде албум в Китай.

След дебюта си пред тамошните меломани, българинът вече е любимец на много тийнейджъри, които го наричат с прякора „Малкият К“.

Малко след рождения си ден Кристиан представи пред феновете си миниалбума „Prologue“, който е записан в държавата в Източна Азия. Песента „Beautiful Mess“ е вдъхновена от представянето му на сцената на „Singer“. Тя се различава от оригинала, с който той се представи на „Евровизия“ през 2017 г. В нея може да се чуят звуците от традиционни китайски инструменти.

По време на своя престой зад граница, Костов се запознава с певицата Тифа Чен и заедно правят дуетната песен „Live It Up“, която веднага след излизането си става една от най-слушаните в Китай.

„Най-добрият начин да стартира рожденият ми ден!“, написа той в Instagram по повод въпросното парче със своята колежка, което на 15 март бе номер 1 на една от платформите за видео споделяне.

Кристиан Костов ще бъде запомнен като най-младият участник в конкурса „Singer“. Последното му изпълнение получи 11 милиона стрийминга на популярната платформа QQMusic.

Преди броени дни статия в „Billboard“ разказа за таланта на българския певец, който изгря у нас след участието си в „X Factor“.

Четете още:

Поредното признание за Кристиан Костов, този път в Китай

Кристиан Костов влиза в китайски музикален формат

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари