IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още скандали с Мадона на „Евровизия“

17 май 2019 12 00

Не пуснаха певицата на репетиции

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Продължават скандалите с участието на Мадона на „Евровизия“. След като организаторите на песенния конкурс искаха да я цензурират, сега не я допуснаха до репетициите.

Въпреки колебанията си дали да замине за Израел, поп иконата все пак обяви, че ще приеме поканата. След като тя и екипът ѝ пристигнали в Изложбения център на Тел Авив, им забранили да се качат на сцената докато не подпишат договора си.

Забраната дошла от Юн Ула Сан, който е изпълнителен директор на конкурса. По думите му, ако Мадона не сложи подписа си, от конкурса ще имат проблеми с правата за излъчване на една от песните на певицата.

Изпълнителката се ядосала на организаторите и заявила, че ще си тръгне. Наложило се представители на Европейския съюз за радио и телевизия да разговарят с нея и да тушират напрежението.
Накрая Мадона репетирала близо два часа.

Финалът на конкурса е в събота, когато Madame X трябва да изпълни две песни – „Like a Prayer“ и новият ѝ сингъл „Medellín“. Кралицата на попа е избрала първата, за да отбележи 30-години от нейното създаване. С другата пък ще рекламира най-новия си албум.

Мадона ще получи 1,3 милиона долара за участието си на „Евровизия“. Тя е пристигнала в Тел Авив заедно с 40 певци, 25 танцьори, един хореограф и един сценичен дизайнер.

Четете още:

Мадона: Щастлива съм както никога преди

Под прикритие – Мадона с бурка

Искат да цензурират Мадона на „Евровизия“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари