IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Признание: Киану си падал по Сандра Бълок, докато и тя го харесвала

21 май 2019 11 40

Двамата така и не споделили чувствата си един към друг

Снимка: Кадър от YouTube

Снимка: Кадър от YouTube

Който седне на „горещия“ стол срещу Елън Дедженеръс не може да скрие нищо от нея. Телевизионната водеща много умело извежда тайните на звездите и затова е особено популярна в САЩ.

Така миналата година Сандра Бълок сподели, че по време на снимките на „Скорост“ актрисата си падала по екранния си партньор Киану Рийвс, но така и не се осмелила да сподели чувствата си с него.

Рийвс гостува в предаването за да говори за третата част на „Джон Уик 3“. Филмът вече оглави боксофиса в САЩ, измествайки доскорошния победител „Отмъстителите: Краят“.

Така дойде ред и на Киану да сподели своите чувства в телевизионното шоу на Дедженеръс. Преди да започне да говори водещата го изненада с видео, в което се показва как тя би изиграла ролята, в която се превъплъщава Сандра Бълок, а финалът би бил повече от взривоопасен.

След това излезе и признанието на Сандра, че си падала по Киану, а актьорът не остана равнодушен към чутото и на свой ред даде ясен знак, че и той по същото време е харесвал партньорката си.

Въпреки че са се харесвали по едно и също време, двамата така и никога не са излизали на среща, а Рийвс отсече, че вече е късно, защото Сандра има мъж.

Киану отбеляза, че е имал връзки със свои колежки-актриси, но така и не спомена нито едно име. Неговата най-голяма любов остава приятелката му Дженифър Сайм, която загива при автомобилна катастрофа.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари