IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър не казала на родителите си за прослушването за „Игра на тронове“

14 юни 2019 05 30

Актрисата е отишла „на майтап“ на кастинга

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Софи Търнър направи своя актьорски дебют в поредицата „Игра на тронове“. Англичанката игра в продължение на осем сезона Санса Старк – една от дъщерите на Ед Старк. Героинята ѝ премина през множество страдания, но най-накрая се завърна у дома и седна на трона, ставайки Кралица на Севера.

Но преди да се издигне до световна слава, Търнър е трябвало да премине през прослушване като всеки един актьор. Самата тя твърди, че е отишла на кастинга „на майтап“ и дори е забравила да спомене на родителите си какви намерения има. „Не казах на родителите си за „Игра на тронове“, те в последствие разбраха“, призна актрисата.

Снимка: Reuters

Кастинг директорът Нина Голд обикаля множество училища за актьори, търсейки правилните хора. Така попада на Търнър и нейните приятели, които решават да си пробват късмета на шега, не вярвайки, че някой от тях ще успее. Но след като се явява на прослушването, Софи започва да получава обаждания от Голд, в които я моли да се върне.
„Родителите ми разбраха, когато вече бяхме останали само седем човека. Майка ми беше в истерия и се обади на баща ми“.

„Игра на тронове“ е първият голям проект на Софи, която се изявява на сцена от тригодишна в детския театър в Англия. Благодарение на сагата и на актьорския ѝ талант, Търнър започва да играе все по-големи роли и сега участва в поредния филм за „X-men: Черният феникс“. Тя се появи за първи път в поредицата през 2016 г. в „X-men: Апокалипсис“.

Снимка: Reuters

Наскоро актрисата се омъжи за Джо Джонас на тайна церемония в Лас Вегас. В момента двамата планират още една сватба, която ще бъде пред приятели и роднини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари