IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп, Ариана Гранде и Никол Кидман заедно във филм

26 юни 2019 11 40

Раян Мърфи събира отбор от суперзвезди за следващия си проект

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

"Отмъстителите" може и да са отбор от супергерои, но истинският звезден тим се задава от проект на Раян Мърфи. Невероятният сценарист, който стои зад проекти като "Glee", "Ameican Horror Story", "9-1-1", "Pose", "Feud" и още безброй утвърдени филми и сериали, се заема със задачата да събере Мерил Стрийп, Никол Кидман, Ариана Гранде, Джейс Кордън, Акуафина и др. 

Проектът ще разказва историята на мюзикъла "Prom", който е номиниран за награда "Тони". Мърфи смята да събере екип до декември, за да може да се класира за наградния сезон през 2020г.  

Във филма, Стрийп ще играе Ди Ди Алън, която е актриса с две награди "Тони". Алън се среща с Бари Гликман, който ще бъде изигран от Джеймс Кордън, и двамата започват да правят мюзикъл за живота на Елинор Рузвелт.

Снимка: Reuters

Резултатът въобще не се харесва на критиците, но двамата не се отказват и решават да се присъединят към благотворителност, която се организира от Анджи Дикинсън и Трент Оливър, които ще бъдат изиграни от Никол Кидман и Андрю Ранелс.

По този начин Ди Ди Алън и Бари Гликман смятат, че ще възродят кариерата си. Целта е да се помогне на момиче от Индиана, на която й е забранено да отиде на бал с приятелката си. 

Снимка: Reuters

Ариана Гранде, която освен, че ще участва във филма, ще се заеме и с музиката, ще играе Алиса - популярното момиче в училище, а Акуафина ще влезе в ролята на публицист на театралните актьори. 

Мърфи освен сценарист, ще е и продуцент на проекта, а зад проекта застава и гигантът Нефликс.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари