IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия Кларк се завръща на големия екран

16 август 2019 11 40

Актрисата от „Игра на тронове“ ще участва в романтична комедия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Емилия Кларк придоби огромна слава след като в продължение на 8 години изигра Денерис Таргериан в сериала „Игра на тронове“. Персонажът ѝ буквално порасна пред очите на зрителите, преминавайки през множество промени, за да стигне до един не толкова щастлив край.

Развитието на Денерис беше едно от нещата, които подразниха феновете на сагата, но все пак Емилия защити проекта, заявявайки в множество интервюта преди последния сезон, че това ще бъдат най-интересните епизоди досега. Е, задоволително или не, „Игра на тронове“ приключи, но ангажиментите на актьорите тепърва ще набират сила.

Емилия Кларк вече има филм, който ще излезе само след няколко месеца и ще предложи на зрителите една напълно различна визия на актрисата. След като участва в „Аз преди теб“, сега тя отново се е насочила към романтиката. „Last Christmas“ е история, която разказва за младата певица Кейт (Кларк), която се вдъхновява от Джордж Майкъл.

Снимка: Reuters

Кариерата ѝ обаче не потръгва така, както тя иска и затова е принудена да работи в магазин за коледни играчки няколко седмици преди големия празник. Напълно отчаяна от съдбата си Кейт се сблъсква с един и същи мъж почти всеки ден. Филмът се опитва по забавен начин да покаже на публиката истинските неща в живота и какво е най-ценно на Коледа.

В „Last Christmas“ участват още Хенри Голдинг и Мишел Йео, които станаха известни с филма „Луди богаташи“. Интересното е, че името на филма е заимствано от едноименната песен на Wham! – групата, която даде тласък на кариерата на Джордж Майкъл. Певецът почина точно на Коледа през 2016-а от инфаркт.

Хенри Голдинг. Снимка: Reuters

Все пак „Last Christmas“ няма да е мюзикъл, базиран на творчеството на Майкъл, но ще има песен, която досега никой не е чувал. Дълга е 6 минути, а според режисьорът на филма Пол Фейг, тя е чудесна и светът трябва да я чуе задължително.

„Много празнична песен е. Успяхме да включим цялата песен във филма въпреки дължината ѝ. Започва в края на филма и продължава докато текат надписите“, споделя той.

Мишел Йео. Снимка: Reuters

Освен нечуваната песен, зрителите ще могат да се насладят и на някои други класики на Джордж Майкъл. Разбира се, една от тях ще бъде „Last Christmas“, която звучи и в трейлъра на филма, а засега другите се пазят в тайна.

„Има няколко сцени, в които актьорите пеят, но има и други, където всичко се движи на фона на музиката на Майкъл. Получи се чудесен микс между мюзикъл и обикновен филм“, признава Фейг.

Снимка: Reuters

„Last Christmas“ ще излезе на 15 ноември по кината у нас, за да може да ви зареди с коледно настроение отрано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари