IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сори, Бекъм, жените вече не искат да излизат с футболисти!

30 януари 2013 15 00

Футболистите са на дъното на класация за секси мъжки професии

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм, Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм вече е попадал начело на списъка на най-сексапилните мъже на света. И на всички е ясно, че милиони жени биха направили доста, за да излязат на среща с него.

Да, но не съвсем! Оказва се, че футболистите вече съвсем не са чак толкова атрактивни за нежния пол, че дори са на дъното на класация за най-секси професии.

Направено е запитване на Острова, където футболът е почти като религия, коя е най-сексапилната професия. Дамите са заявили, че са изключително привлечени от музиканти и актьори, за които са гласували 32% от участничките. Футболистите попадат на последно място само с 1 % в тяхна подкрепа.

На втора позиция идват финансистите, които в представите на нежния пол са амбициозни, уверени и интелигентни. За тях са гласували 24 %.

Трети са учителите (13%), а феновете на Д-р Хаус поставят лекарската професия на четвърта позиция (9%). Според анкетираните докторите са професионалисти, мотивирани са и са защитнически настроени.

В петицата попадат и писатели/журналисти (7%). Тази група се отличава с креативност, артистичност и информираност.

Защо футболистите са на дъното в женското съзнание? Дамите определят професионалните спортисти в тази област като самовлюбени, суетни, прекалено самоуверени и с лоша репутация.

Анкетата е направена от сайта за запознанства и срещи IllicitEncounters.com , а говорителката му Роузи Фрийман-Джоунс казва: „Мъжете смятат, че увереността е секси. Това, което не разбират обаче, е че свръхсамоувереността може да бъде доста отблъскваща".

„Изглежда, че според списъка футболистите може да са атрактивни на терена, но извън него много жени смятат, че не могат да намерят допирни точки с тях. И въпреки славата и състоянието им, дамите намират арогантността и репутацията им за истински убиец на либидото", допълва Роузи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари