IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 жени, по които може да се увлечете в офиса

5 октомври 2015 11 00

Дали обаче е разумно да рискувате?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Флиртуването в офиса – за някои е хоби, за други изкуство. Факт е, че без тези дребни интимни игри и закачки атмосферата в офиса би била много по-скучна. От друга страна те може доста да усложнят работния ви живот. Ето и по кои типажи жени в офиса мъжете най-често си падат:

Новото момиче

Тя е нова и интересна. Внася глътка свеж въздух на работното място и вероятно ще се поддаде на ухажването ви, тъй като ще бърза да се сприятели с всички в офиса и да се внедри в атмосферата. Като всичко ново обаче, може и тя да ви омръзне и скоро да се отегчите от нея, след като я превърнете в свое завоевание.

Недостижимата

Тази жена винаги е дистанцирана, държи се като абсолютен професионалист и вътрешно ви гложди да разпукате „черупката“ ѝ. Ще ви бъде трудно – тя не смесва работата с удоволствието, което прави предизвикателството още по-силно.

Ако накрая успеете да я свалите и после отношенията ви се развалят обаче, ще си спечелите сигурен враг в нейно лице, тъй като тя ще се почувства предадена и с „уронен“ имидж.

Работохоличката

Тази жена спи ли изобщо? Тя прекарва почти цялото денонощие в офиса. Често общувате с нея от скука или защото сте останали последните двама души в сградата. Дори не сте убедени дали наистина ви привлича, но тя просто е там...винаги и това ви дава някакво измамно чувство на комфорт и сигурност.

Имайте предвид, че тази жена живее за работата си и едва ли ще бъде удачен избор за връзка – вие винаги ще сте втори в живота ѝ. Освен това, както казахме, тя е постоянното присъствие, така че ако нещата между вас не се получат, ще стане доста неловко на работното ви място.

Шефката

Мъжете, които имат власт са доста изкусителни, жените също. Фетишът на много господа е да успеят да свалят своята шефка, която излъчва сексапил, самоувереност и сила. Това е доста рисковано начинание обаче, защото краят на връзката ви, често е и краят на работното ви бъдеще в компанията.

Колежката от съседното бюро

„По съседски“ е съвсем нормално да се сближите с човека, който стои непосредствено до вас, все пак прекарвате доста време заедно. И тази потенциална връзка обаче крие своите рискове и може лесно да се отегчите, тъй като на практика ще прекарвате почти 24 часа заедно със своята „тръпка“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Не е потребител ( преди 8 години )