IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв е вашият шеф според зодията му?

11 септември 2016 09 30

Разберете повече за личността на своя мениджър

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Работната среда често е описвана като организирана джунгла, лидерът на която е шефът. Той може да бъде доминираща личност, която да действа стресиращо на подчинените си или пък да бъде човек с готино поведение, което да мотивира служителите му.

Всяка зодия си има набор от характеристики, които се отнасят и до личността на шефа. Разберете зодиакалния знак на вашия управляващ директор или мениджър, за да разберете как да подобрите бизнес отношенията си с него/нея.

Овен

Вашият шеф Овен е амбициозен, енергичен и конкурентен. Той има вродени лидерски умения. Не си позволявайте да се държите агресивно с него или да го предизвиквате към спор, защото шансовете ви да спечелите са минимални. Този шеф не се доверява лесно на колеги и подчинени – трудно ще спечелите уважението му. Можете да спечелите шефа Овен чрез всеотдайност, професионализъм, психическа и физическа устойчивост. Хубавото е, че хората от тази зодия са много честни и справедливи и са склонни да защитават своя екип.

Телец

Вашият шеф Телец е трудолюбив, надежден и спокоен. Той ще ви насърчава да излизате извън границите си на комфорт, за да постигнете повече в кариерата си. Този шеф знае как да подобри способностите на своите служители. Шефът Телец не се разбира лесно с буйни или ексцентрични типове личности, които не се придържат към рутината и не следват целите на компанията. Този шеф се адаптира лесно към промените, така че няма да се поколебае да освободи хората, които не се вписват в екипа му. Той може да научи хората си на стабилност и на това да се наслаждават на плодовете на своя труд. Този шеф цени служителите, които му показват признателност.

Близнаци

Вашият шеф Близнаци е много активен, интелигентен и комуникативен. Той е приказлив и приятелски настроен към всички хора от екипа си. Въпреки това, той може да се държи студено по време на работа. Близнаците имат желание, а и способности да бъдат многофункционални и очакват това от подчинените си. Понякога шефът Близнаци е склонен да довършва работата на служителите си по своя си начин, което ги разочарова. Това е защото той иска да се увери, че всичко е наред. Този шеф е забавен и е отличен преподавател. Ако искате да научите нещо ново за работното място или за вида работа – той ще ви е от голяма полза.

Рак

Вашият шеф Рак е традиционалист, ориентиран към бизнеса. Хората Рак могат да бъдат велики лидери. Те обичат предизвикателствата и са готови да работят наравно със своите служители, ако е необходимо. Тези хора не се плашат от многото работа. Те предпочитат да работят с отговорни хора. Те не толерират мързела и непрофесионализма. Техните основни приоритети са насочени към осигуряване на доходи за семейството, за безопасността на работниците и служителите си. Шефът Рак е приятен и е шегаджия. Той не би направил нищо, което би навредило на подчинените му.

Лъв

Вашият шеф Лъв е смел, лоялен и има силен характер и воля. Той също има вродени лидерски заложби и ще направи почти всичко, за да ви накара да си свършите работата по най-добрия възможен начин. Хората от тази зодия са работохолици, които преследват целите си докрай. Те очакват всичките им подчинени да бъдат лоялни и честни. Тези хора няма да злоупотребят с властта си никога. Шефът Лъв може да ви научи как да използвате умствената и физическата си сила най-ефективно.

Дева

Вашият шеф Дева е консервативен, критичен и е перфекционист. Тези лидери очакват служителите им винаги да надхвърлят очакванията им. Девите дават на подчинените си свобода. Те са отлични комуникатори и администратори. Шефът Дева ще спазва всички правила в офиса и ще показва перфектна работна етика. Той/тя никога няма да постави даден служител на пиедестал. Тези хора обикновено са състрадателни и приятелски настроени към хората, с които работят.

Везни

Вашият шеф Везни е весел, готин и балансиран. Вие сте късметлия, ако попаднете на шеф от тази зодия. Ще работите в една приятна, спокойна и приветлива работна среда, без излишни интриги и емоции. Шефът Везни няма да ви досажда и да ви диша във врата. Той няма да ви кара да оставате извън работно време. Той като цяло е много разбран и толерантен и ще ви позволи да си работите от вкъщи, когато не се чувствате добре.

Скорпион

Вашият шеф Скорпион е инат, който има желязна воля и стратегическо мислене. Той мечтае за успех и не спира да се движи към него. Този шеф очаква всичките му подчинени да следват неговите правила и да отговарят на всички изисквания на компанията. Този шеф е авторитарен и следи и контролира служителите си. Той обаче никога няма да спре развитието на свой подчинен, а напротив – ще го поощри. Освен това той е щедър и обича да дава бонуси и да помага на хората си със своите бизнес връзки. С такъв шеф можете бързо да напреднете в кариерата.

Стрелец

Вашият шеф Стрелец е способен, вдъхновяващ и ентусиазиран. Той е господар на работното място. Освен това има визия за голямата картина в бизнеса и всички му се доверяват. Този шеф може да ви научи на много неща в работата и като цяло ще е щастлив да ви интегрира в екипа си по-бързо. Той обаче може да бъде доста арогантен и груб, но това е защото в душата му има много вълнения и страст. Той е склонен на приключения дори и на работното си място.

Козирог

Вашият шеф Козирог е дисциплиниран, горд, подробен и авторитетен. Той има естествената склонност да работи усилено и очаква това и от служителите си. Шефът от тази зодия държи подчинените му да следват указанията му, тъй като самият той предпочита да се придържа към плана. Този човек не обича резките промени, но би ги предприел ако това е необходимо. Шефът Козирог ще ви научи да бъдете практични и добросъвестни.

Водолей

Вашият шеф Водолей е независим, оригинален и винаги готов да избегне конфликтите с всички необходими средства. Той обикновено е забавен и има отлични лидерски умения. Хората от тази зодия са логични и обикновено имат изключителни научни способности. Те си падат малко сноби и знаят как да запазят дистанция от някои хора. Тези шефове са готови да обучават новодошлите, но те не могат да се придържат към всички правила на фирмата. Шефът Водолей ще измисли нови начини да обучи хората си и ако направи грешка, ще поеме отговорността.

Риби

Вашият шеф Риби е състрадателен и справедлив. Той е спокоен човек, който мрази драмата, особено пък в работната среда. Той ще предприеме всичко възможно да направи подчинените си щастливи. Понякога този шеф изглежда плах и нерешителен, но иначе има силна воля и е склонен на упорит труд. Шефът Риби ще позволи на всичките си подчинени да се изразяват открито, но няма да търпи неуважение и злоупотреба. Този шеф ще научи хората от екипа си да се контролират, дори когато работят под стрес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари