IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да горите повече калории на работното място

6 март 2018 11 00

Офисът дава куп възможности да запазите формата си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стоенето зад бюро по 8 часа на ден лесно може да доведе до напълняване. Все пак има начин да горите калории в малкия офис, стига да следвате тези 6 съвета.

1. Правете срещите си на крак

Разбира се, не всеки тип среща позволява да бъдете прави, но някои по-неформални вътрешни срещи като сутрешна оперативка или брейнсторминг са благодатни да се разхождате из офиса.

2. Погрижете се за формата си, дори докато сте на телефона

Отново не е нужно да стоите, докато говорите по телефона. Можете да кръстосвате стаята. Ако разговорът е по-дълъг в рамките на час може да изгорите около 225 калории.

3. Използвайте малки чаши вода

Ще правите повече крачки, ако се разхождате по-често за вода. Още по-добре, ако слизате до друг етаж, за да си пълните чашата.

4. Махнете кошчето за боклук

Не е нужно всичко да ви е на една ръка разстояние. Махнете коша за боклук и ползвайте това на колегата в другия край на стаята.

5. Без мейли и Скайп в петък

Започнете нова петъчна политика, в която вместо да си пишете за дребни неща с колегите, ще ходите на крака до тях, за да им казвате каквото трябва. Ако са на друг етаж – още по-добре.

6. Намерете си съмишленици

Друго си е да имате колеги, които също искат да са във форма и са готови да възприемат вашите нови „навици“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари