IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените все още искат „старомодно“ сватбено предложение

27 юни 2014 13 21

Диамантеният пръстен е сред любимите неща на дамите

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Времената могат да се променят с бързи темпове, но по отношение на брака някои традиции все още са предпочитани от повечето жени. Дамите, които държат да бъдат булки и да узаконят връзката си, биха се радвали да получат „старомодно“ сватбено предложение.

По-голяма част от жените очакват мъжът на мечтите им да падне на коляно, задавайки им големия въпрос с поднасяне на диамантен пръстен. Това показва проучване, в което се включили 2000 представителки на нежния пол. Изненадващо голям брой жени също така смятат, че бъдещият им съпруг трябва да поиска официално ръката им от техния баща.

Изглежда по-новите идеи като предлагане на брак по нетрадиционен начин с песен, стих в рима или пък пръстени с цветни скъпоценни камъни не вълнуват особено по-голямата част от дамите. Интересен факт е, че именно по-младите жени държат особено много на старите, наложени с годините порядки.

Може би много бъдещи булки са се повлияли от перфектния годежен пръстен с диамант, заради знаменитостите, които се сгодяват по този начин. 10 на сто от дамите са заявили, че искат пръстен като на Кейт Мидълтън, а 18 на сто изявяват желание за 18-каратовото годежно бижу на Бионсе, пише Daily Mail.

Малко повече от половината жени споделят, че първият човек, на когото искат да кажат за годежа си, е тяхната майка. Само 5% от представителките на нежния пол биха се обадили първо на своя баща. 16 на сто от бъдещите младоженки биха звъннали първо на своята най-добра приятелка, а една много малка част ще „зарадват“ бившия си приятел.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
nb ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Аз определено искам! Вярвам, че всяка истинска жена иска!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар