IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добри причини да вдигнете сватба през лятото

30 юли 2014 09 40

Не само вие, а и гостите ви ще се чувстват по-добре

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Напоследък сватбите не са толкова модерни и много двойки предпочитат да живеят без брак. И все пак дамите са по-романтични по душа и мечтаят да се видят във фееричната бяла рокля. Датата за една сватба трябва да бъде внимателно обмислена и да бъде съобразена с куп неща. Ако все още се чудите и кой сезон да изберете, ето ви няколко добри причини да предпочетете топлите летни месеци:

Настроението

Лятото, слънцето, птичките и красивите цветя зареждат с живот всеки от нас. Денят е дълъг и това допринася за доброто настроение. Ако искате гостите ви истински да се забавляват и да ви се усмихват искрено, спрете се на летния сезон за вашето голямо събитие.

Времето

Изборът за локация на сватбата е доста по-голям през лятото. Може да празнувате на морето, около басейна или в някоя разкошна градина, вместо да се затваряте в хладна зала, което ще повлияе на вашето настроение и това на гостите ви.

Освен това и изборът на дрехи е по-лесен и цветен. Дамите ще бъдат очаровани от факта, че ще могат да сложат новите си шикозни тоалети, които показват повече плът и ще ги накарат да се чувстват по-красиви (разбира се без да засенчват булката).

Снимките

Знаете, че за снимките е много важна светлината. А вашият сватбен ден ще бъде в пъти по-слънчев, ако имате шанса да се снимате на приятно време, в още по-приятна природна обстановка.

Добрата форма

Най-лесно се отслабва през лятото. Тогава апетитът е по-малък, потим се повече и имаме силна мотивация да се вталим, тъй като всички ни очаква плажът. Ако направите сватбата си през лятото, мотивацията ви ще е още по-голяма и ефектът веднага ще бъде забелязан и оценен от повече хора.

Менюто

През летните месеци има голямо разнообразие на храни, които няма да ви ограничават в менюто. Тази причина не е ни най-малко за подценяване!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )