IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Позата ви в леглото показва каква е връзката ви

8 ноември 2014 12 50

Докосването е важно дори по време на сън

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако не знаете какво изпитва половинката ви към вас, наблюдавайте го в съня му. Позата, в която заспивате, често подсъзнателно издава какво се върти в главата и на двама ви.

Според скорошно проучване на сайта Meetville.com 94 % от двойките, които се докосват в съня си, са щастливи заедно, а 68 % – спящи на разстояние без допир помежду им, имат сериозни проблеми в отношенията си.

Поза лице в лице

Тя е типична за младоженците, които все още са силно влюбени и дори в съня си търсят близост с половинката. Издава интимност, любов и сексуална активност.

С лице заровено в гърдите на партньора

Това е знак, че сте доволни от сексуалния живот с партньора си. Той лежи по гръб, а вие по корем И двамата все още се обичате, но страстта вече я няма.

С гръб един към друг, но се докосвате

На пръв поглед тази поза изглежда нездравословна за вашите отношения, но говори, че цените половинката си и се чувствате добре, когато сте близо до него. Чувствате се свързани, макар че и двамата демонстрирате своята независимост.

Лице в лице, но без да се докосвате

Тази поза показва, че сте женени отдавна и не изпитвате необходимост да сте като „скачени съдове“ и непрекъснато да се докосвате. Обичате се и имате спокоен брак, преминал изпитанията на времето.

Поза „лъжичка“

Позата подсказва, че ви е грижа за другия, но и двамата осъзнавате, че бракът/връзката ви не е перфектна.

Вие лежите на една страна, а той по корем

Това може да показва, че той не говори за чувствата си и вие трябва да поемате инициативата и контрола над отношенията ви.

Вие лежите на една страна, а той по гръб

С подобна поза вие подсъзнателно показвате, че уважавате желанието за лично пространство на любимия си и че си имате доверие, но и двамата се нуждаете от кратка раздяла, за да оцените връзката си.

С гръб далеч един от друг

И двамата вече сте уморени от връзката/брака си и имате нужда от свободата си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

bobo ( преди 9 години )
позата почти нямя значение и е свързана с темперамента на индивида.има дойки които спят винаги един до друг в любяща поза и пак имат скрити партньори.но може би това е вид преодоляване на еднообразието в брака.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Натали ( преди 9 години )
Е, тя, позата не се ли променя десетки пъти на нощ?! Иначе ще ви изтръпне тялото...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
До elica1204: А знаеш ли колко двойки живеят заедно без да имат вече никакви чувства помежду си, обръщат се един към друг с имената си, няма ги вече целувките, прегръдките и милите думи. Жената е просто една домакиня, която прислужва на мъжа и нищо повече. Ако има една статистика за двойките с по над 15 години съжителство, ще видите една много тъжна картина. Истината е, че са много малко двойките, които успяват да запазят тръпката по между си за по дълго време. Прегръдките и целувките са най-показателното нещо за чувствата и любовта, аз просто не мога да си представя някой да обича много партньора си и да не иска да го прегръща и целува.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
elica1204 ( преди 9 години )
Тук авторите са се *изхвърлили* в изводите, ако се следва тяхната логика, половината от семействата трябва да са разведени/ че и повече/ !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар