IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини да се спрете на малка сватба

11 ноември 2014 13 23

Щастието ви не се крие в голямата тълпа

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Казват, че в живота на жената има няколко изключително важни моменти и един от тях е сватбеният ѝ ден. Като малки момиченцата мечтаят за пищно тържество със стотици гости, бални зали, много музика и крещяща булчинска рокля.

След години визията за сватбения ден може драстично да се промени и то не само заради модата, а и заради заобикалящата ви реалност. Няма нищо лошо в това да направите по-скромна церемония и пак да сте звездата на събитието. Не сте длъжни да доказвате нищо на никого, така че не изключвайте тази идея, която може да се окаже по-практична и удачна.

Ето и защо:

1. По-малко напрежение в семейството

Когато сватбеният ден настъпи и започнете списъка с гостите, често разбирате колко много роднини притежавате. А роднините са проблем! Вероятно с повечето не сте в добри отношения, други пък не сте виждали от години. Не сте длъжни да каните цялата кръвна линия до десето коляно, така че се успокойте. Малката сватба е извинение да съберете само най-близките си.

2. Тълпите ви докарват до истерия

Да, искате да сте в центъра на вниманието, но си представете какво е 200 души да ви дърпат напред-назад, да ви разпитват, да искат да се снимате, да ви прегръщат и целуват. Какви спомени ще ви останат от този ден?

3. Имате лимитиран бюджет

Големите сватби са скъпо удоволствие, което често може да се отрази драстично на финансовото ви състояние. Не е нужно да харчите хиляди, когато можете да направите важния ден незабравим с по-скромни средства.

4. Нямате достатъчно време

Обикновено венчавката е планирано събитие, но понякога трябва да се направи в по-кратък срок. Да планирате мащабна сватба си е истинско предизвикателство, когато имате по-малко от месец и в този случай по-лесно е да се спрете на по-интимна церемония.

5. Мечтаете за малка, интимна сватба

Това е вашият ден. Ако копнеете за нещо по-скромно, а роднини и приятели ви натискат за голямо тържество, не ги слушайте. Вие сте човекът, който трябва да се чувства комфортно и да е щастлив в този момент, така че правете, каквото желаете, а не каквото другите искат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари