IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истините, които трябва да кажете на родителите си

15 юни 2015 09 01

Преди да е станало прекалено късно...

Кадър от филма "Meet the Fockers"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Meet the Fockers"; Снимка: outnow.ch

Родителите никога не могат да бъдат идеални, но същото може да се каже и за децата. Все пак всички сме хора и в каквато и роля да ни постави животът, винаги правим грешки, макар да се стремим към най-доброто.

Независимо от всичко, родителите са хора, които заслужават любов, уважение и благодарност. Те са хората, които са ви възпитали, които са ви научили на първите стъпки в живота и не бива да го забравяте.

Ето защо е хубаво да не оставяте недоизказани неща. Вие трябва да споделите с родителите си всичко, което чувствате и което мислите, защото ако отлагате момента, може би някой ден ще е прекалено късно... Така че посетете майка си и баща си или просто им се обадете по телефона, за да им споделите следните истини:

Мисля за вас всеки ден

„Дори да живея далеч от вас, да водя изключително забързан начин на живот, да имам своите проблеми – аз винаги мисля за вас. Знам, че понякога изглежда така, сякаш не полагам особени усилия за нашата връзка, но вие винаги сте в моя ум и в моята душа“.

Аз наистина оценявам всяко нещо, което сте направили за мен

„Знам, че не го казвам достатъчно често, но наистина ви благодаря за всяко нещо, което сте направили за мен. Дори и най-малките неща не остават незабелязани и аз винаги ще изразя благодарността си мислено, макар понякога да забравям да го направя пред вас“.

Обичам ви наистина много

„Старая се да ви го казвам често или пък го правя много рядко, но държа да знаете, че аз наистина много ви обичам. Голямо щастие е, че ви имам до мен, независимо от това, което реша да направя. Никога не го забравяйте – обичам ви и двамата“.

Знам колко сте пожертвали за мен

„И аз не мога да си представя колко трудни са били тези жертви за вас. Да имаш дете означава да пренебрегнеш своите нужди в името на неговите нужди, да поставиш него пред себе си, да вземаш решение на базата на това какво е най-добре за детето и чак после да мислиш за себе си. Осъзнавам колко много сте пожертвали за мен през всичките тези години“.

Липсвате ми

„Да бъда далече от вас е мой собствен избор, но той няма нищо общо с това колко много ви обичам. Много често чувствам носталгия и си мисля какво ли би било, ако живея близо до вас. Липсвате ми, но аз съм голям човек, който трябва да следва своите мечти“.

Когато ви изгубя, няма да ви кажа „сбогом“, а „Ще се видим отново“

„Дори когато вече ви няма, вие винаги ще бъдете с мен. Каквото и да има след смъртта, нашата любов е толкова силна, че със сигурност отново ще се видим“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари