IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Весела Коледа!

25 декември 2014 05 48

Бъдете здрави и много щастливи!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всяка година на 25-ти декември празнуваме един от най-големите християнски празници – Рождество Христово. Това е един от най-свещените дни за вярващите в християнството по целия свят, защото на днешния ден честваме раждането на Божия син – Исус Христос.

Всяка Коледа е повод не само да се обърнем към християнството и своята вяра, но и да бъдем със своето семейство, роднини и любими хора. Това е празник, който всеки човек обикновено прекарва в интимна, семейна обстановка.

Коледа, само няколко дни преди навечерието на новата година, е време за равносметки и искрени желания. Какво по-хубаво от здраве и безкрайно щастие? Ние, скъпи читатели, ви ги желаем от сърце, а ако случайно имате още някое желание – прибавяме и него към списъка с пожеланията ни!

Разбира се, Коледа няма да бъде истинска Коледа, ако под елхата няма подаръци. Магията на Дядо Коледа е една от най-очарователните илюзии, в които вярват малчуганите и явно тя продължава да се харесва на по-голяма част от вече порасналите деца.

Днес е денят, в който хората дават и получават подаръци от най-обичаните и най-близките си. Вярваме, че сте подготвили хубави изненади, както и ще се радвате на такива.

Рождество Христово обаче не е само един от най-големите християнски празници. За някои хора той е двоен празник, тъй като Христо, Христина, Кристина, Радослав, Радостин, Божан и всички други с производни имена имат имен ден. Честито и на вас, именици!

Още веднъж – Весела Коледа! Бъдете здрави, много щастливи и всеки ден намирайте поводи за усмивки и топлина в душата!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари