IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които трябва да знаете, преди да заживеете с една жена

20 януари 2015 16 01

Кога трябва да замълчите и кои нейни вещи не трябва дори да приближавате

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Имате прекрасна връзка с жената, която виждате като бъдещата майка на децата ви. Вече обмисляте следващата крачка в отношенията ви и тя е да заживеете под един покрив. Приятелите са ви казвали, че това не е лека задача, но вие така и не им вярвате. Какво толкова може да се случи, та вие се обичате и това е най-важното. Прави сте, но все пак бъдете подготвени за резки промени в ежедневието си, които може да ви шокират!

Ето и какво трябва да знаете, преди да отворите дома си за НЕЯ:

1. Вашето мнение винаги е грешното

Това обикновено засяга дрехите. Когато ви попита: „Какво мислите за това?“, по-добре не изразявайте мнение. Всъщност тя очаква да се съгласите с нея.

2. Дори когато ѝ помагате със съвет, пак си вкарвате автогол

Това обикновено се отнася за теглото ѝ. Каквото и да ви попита, отговорът трябва да е само един: „Не бъди глупава, скъпа, изглеждаш невероятно!“ Съвети от сорта на „Можеш да тренираш с мен“ или „По-добре не прекалявай със сладките“ ще я накарат да избухне и да ви спретне скандал, който ще помните с години.

3. Жените се бръснат

Те не ви го казват и не е учтиво да питате „Кога ще се обръснеш?“. Не се бъркайте в разкрасителния им режим, а просто се наслаждавайте на гладките части от тялото ѝ, когато ви ги предостави.

4. Те остават косми навсякъде

Все едно си имате куче у дома. Космите им са навсякъде и въобще не си и мислете да го правите на проблем. Това няма да се промени.

5. Жените имат цикъл

Това означава, че в банята ще има тампони, дамски превръзки и дори хапчета за облекчаване на болката. Не задавайте въпроси за нейния цикъл, а когато е нервна, съчувствайте и я снабдете с много сладко!

6. Не пипайте козметиката ѝ

Дамите имат куп кремове, пили, ножички за кожички, епилатори, бръсначки, пинцети и т. н., но те са за тяхна употреба! Не пипайте нищо от разкрасителните ѝ вещи, за да не стане страшно. Ако тя ви предложи, това вече е друг въпрос.

7. Хладилникът вече не е изцяло ваш

Ако сте живели със съквартирант, знаете, че в него има храни, които не са за ваша консумация. В случая важи същото правило. Тя ще си купува някои неща, които са изрично за нея, както вероятно и вие. Не пипайте нейното!

8. Същото е и с пазаруването

Ще излизате двамата, но част от покупките са специално за нея. Приемете, че вие плащате за нейните балсами, лосиони за тяло и т. н., но няма да ги използвате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

От този за който е п ( преди 9 години )
Какви са тия глупости ?Какви ги изкарахте жените ?С три жени съм живял ( последователно ), такова чудо не съм видял!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
radinanina ( преди 9 години )
А, ако не се вслушате в тези съвети рискувате да ви се случи това:' https://***.youtube.com/watch?v=VM0LEJ8S3xc
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mzh ( преди 9 години )
Мъжете са толкова възпитани колкото ги е възпитала майка им. Това което са виждали от сестра си и от бившите си гаджета. Вредно е да се внушава че жената има право априори. Тя трябва да цени партньора си и да го уважава. Като има нещо което не и харесва е добре да му го каже и после да помислят дали искат да живеят заедно. Добре е човек да се научи да пази подходяща дистанция. Това се отнася и за дватапола.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
;ihjpij ( преди 9 години )
Дали Зпаднячките са наистина такива *мърли*, че да си оставят превръзките навсякъде?Ако е вярно написаното в статията, е за чудене, кой свестен мъж ще ги търпи. Явно в България, жените сме все-още по-чисти и по-възпитани, което пък контрастира с калпавите навици на нашите мъже...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
дядо един ( преди 9 години )
Най-важното, което трябва да знете, като живеете с жена, е де не узнае жена ви!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар