IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 перфектни дестинации за сватба

19 януари 2015 11 31

Ако имате възможност, организирайте вашата сватба-мечта на някое от тези места

Снимка: baggioprivatetravel.ru

Снимка: baggioprivatetravel.ru

Все повече двойки мечтаят, ако вдигат сватба, тя да е абсолютно перфектна и да бъде на някоя екзотична дестинация, но не и в познатия до болка роден град.

Знаменитостите в Холивуд го правят редовно, но разбира се, те могат и да си го позволят...

Хората си представят как ще се оженят на бял пясъчен плаж, някъде в провинцията, в лозарски район или на някой екзотичен остров.

Ако имате планове да вдигате красива сватба в чужбина, ето и някои от най-подходящите дестинации за това:

Гърция

Снимка: zante-weddings.gr

Вдигнете сватба в хотел Kassandra Bay на гръцкия остров Скиатос. Церемонията ви ще е с изглед към морето. Според експертите, Гърция и нейните острови са перфектна дестинация за сватба. Ако сте гледали филма „Мама Миа“ – героинята на Аманда Сейфрид се омъжва точно на този остров. На снимката виждате подготовка за сватба на остров Закинтос.

Испания

Снимка: sunshineweddingsspain.com

Можете да вдигнете наистина запомняща се сватба в някой от луксозните хотели на курорта Марбея. Има приказни усамотени вили с гледка към плажа. Освен това за този район са характерни няколко неща – жарко слънце, прекрасна храна и супер настроение – идеално място за вашия специален ден в чужбина.

Италия


Снимка: italyprestige.com

Ако вдигнете сватба на италианското крайбрежие на Амалфи, всичките ви близки ще бъдат очаровани. Този район се слави със сензационни морски гледки, които са идеалният романтичен фон за всяка брачна церемония. Тук са се оженили много знаменити двойки.

Южна Франция


Снимка: wedding-france.org

Този район се слави с очарователни селца, зелени хълмове, лозя и замъци. Тук сватби вдигнаха английската актриса Кийра Найтли с музиканта Джейми Райтънг, както и Анджелина Джоли и Брад Пит.

Индонезия

Снимка: theweddinglocation.com

Малкият индонезийски остров Флорес е обявен за една от десетте най-подходящи дестинации за романтична почивка в годишника на Lonely Planet за 2015 г. Ако се ожените тук, няма да ви се налага да ходите на друго място за медения си месец, защото всъщност това е едно от най-идиличните места на планетата.

Ирландия

Снимка: oncewed.com

Тази зелена държава е известна с изобилието си от прекрасни замъци. Освен това Ирландия е остров и е пълно с красиви крайбрежия. Дейвид и Виктория Бекъм избраха замъка „Luttrellstown“ в близост до Дъблин за тяхната приказна сватба преди 15 години.

Сейшелските острови


Снимка: theweddinglocation.com

Това е другата най-хитова романтична дестинация в света. Тези 115 острова се намират в средата на Индийския океан и имат някои от най-красивите плажове в света. Дестинацията е истинска мечта не само за младоженците, но и за всички хора, които обичат екзотичната флораи фауна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Бай Коста ( преди 9 години )
Апология на гъзарията. Внушава се идеята, че ако не се охарчиш като холивудска знаменитост, не правиш нищо. Партньорът няма значение, важното е да те видят Там.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар