IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 комплимента, които ТОЙ иска да чуе

17 март 2015 15 31

Ласкаенето е важно за него

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Жените често получават комплименти от непознати мъже на улицата или в заведението. Господата от друга страна не могат да се похвалят със същото. По тази причина те жадуват повече от всичко да бъдат оценени и вербално от своите половинки.

Ето и какво той копнее да чуе, за да знае, че го цените.

Уау, ти си истински секс бог!

Може и да не си признава, но най-много от всичко иска да похвалите уменията му в леглото. Поласкаете ли егото му, ще се старае още повече.

Какво щях да правя без теб?

Мъжете обичат да се чувстват необходими. Дълбоко в съзнанието си те искат да бъдат вашият храбър рицар, който винаги спасява положението. Понякога е хубаво да влезете в ролята на безпомощната хубавица, за да му дадете шанса да ви „спаси“. Не забравяйте да му изкажете благодарността си с думи, а после и с нежна целувка/прегръдка/романтична вечер.

Обожавам да прекарвам времето си с теб

Като всички човешки същества и мъжете имат своите комплекси и съмнения. Той може да изглежда като супермодел или да има банковата сметка на Роман Абрамович, но най-важното за него е да знае, че цените мъжа, човека, а не уменията и визията му.

Ти си страхотен в работата си

Ласкаенето на неговия интелект е задължително! Всеки мъж чака да получи признание за професионализма си. Бъдете по-изобретателни и добавете, че се възхищавате на дисциплината и отдадеността му към работата.

Толкова си секси, че ми става горещо само като те гледам

Да, не забравяйте и суетната им страна! Някъде между другите комплименти задължително вмъкнете нещо позитивно за вида му по начин, по който да разбере, че се гордеете с мъж като него и винаги бихте го избрали пред останалите ухажори.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

MEDIATOR ( преди 9 години )
Авторът на горния блудкаш дори не е посмял да си пише името. За какви мъже става дума? За неандерталци?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар