IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите разкриха тайните за щастливия си брак

6 април 2015 07 20

Причините да бъдат отдадени на човека до себе си

Уил Смит и Джейда Пинкет са женени над 15 години; Снимка: reuters.com

Уил Смит и Джейда Пинкет са женени над 15 години; Снимка: reuters.com

Хората вярват, че връзките на звездите са много по-различни от техните, но това не е така. Те се сблъскват с всички битовизми и проблеми на брака и често се провалят като съпрузи. И все пак в света на известните има и бракове, които служат за пример.

Как популярните лица успяват да съхранят семействата си години наред, разберете от самите тях:

Пространство

„Тя ми дава свобода. Пътуванията помагат. Понякога пътуваме заедно, друг път поотделно“ (Дензъл Уошингтън за съпругата си Паулета Пийрсън).

Обичаш без да гледаш

„Не знам какво щях да правя без съпруга си. Вероятно щях да съм мъртва, най-малкото емоционално. Той е най-страхотният мъж на света. Ако си омъжена толкова време, обичаш без да гледаш!“ (Мерил Стрийп за съпруга си Дон Гъмър)

Обичане и харесване

„Все ни питат как сме успели да съхраним брака си толкова дълго. Истината е, че с Труди не само се обичаме, а и се харесваме“. (Стинг за съпругата си Труди)

Обичай същността, а не опаковката

„Харесвам Виктория заради самата нея. Щях да бъда с нея, дори да работеше в онлайн магазин. Хората могат да говорят каквото си искат, но ние с Виктория ще останем завинаги съпруг и съпруга“. (Дейвид Бекъм за съпругата си Виктория)

Различията сближават

„Вярвам, че той е моята сродна душа. Но това не означава, че не работим върху брака си, защото сме толкова различни“. (Меган Фокс за съпруга си Брайън)

Родителски умения

„Едно от най-страхотните и умни неща, които съм правил, е че дарих децата си с майка като Анджелина. Тя е невероятна майка. О, човече, щастлив съм, че я имам“. (Брад Пит за съпругата си Анджелина)

Сила

„Ти си толкова по-силен, когато до себе си имаш силна жена. Искрено вярвам, че за мен това е Джейда. От всички жени, които съм срещал, само тя може да се справи с мен“. (Уил Смит за съпругата си Джейда)

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари