IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блаженството на майчината утроба (Видео)

16 април 2015 15 09

Току-що родени близнаци не осъзнават, че вече са на бял свят

Снимка: Youtube

Снимка: Youtube

Макар за жените деветте месеца бременност да са съпътствани по-скоро със затруднения и различен вид дискомфорт (особено през последните месеци), за малките бебета, растящи в коремите им, това изобщо не е така.

Доказателство за това е видео, появило се в интернет, на което се виждат току-що родени близнаци. Най-интересното е, че малките бебета като че ли не разбират, че са се родили и продължават да се наслаждават на блаженството в „майчината утроба“.

В клипа се вижда как близнаците „плуват“ и ги облива топла вода. Двете бебета са видимо доволни от обстановката, в която се намират и дори не си помислят да заплачат. Най-затрогващото е, че близнаците не спират да се прегръщат, макар и несъзнателно – още едно доказателство за силната връзка между тези деца.

В следващото видео може да се насладите на малките невинни бебета, които все още не осъзнават, че са попаднали в реалния свят:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари