IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият крем на децата вече е в комплект с приказки

19 април 2015 12 57

NIVEA Crème ще се продава с комплект от книжки с приказни герои

Снимка: Nivea

Снимка: Nivea

През тази година NIVEA Crème ще изненада своите потребители с лимитирана серия с четири приказни героя – момченце, малката му сестричка, зайче и фея.

До познатия крем в любимата синя кутийка през следващите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Приключението на Тео сред възглавническата планина“, „Мая и загубената вълшебна пръчица“, „Тео прави голям скок“ и „Мая и феята отиват на пътешествие“.

Приказките са създадени от илюстраторката Жуел Турлюне и писателя Удо Вайгелт и са посветени на нуждата от грижа, сигурност и семейство.

Приказните герои получават нужната подкрепа от своите родители и любимото кремче, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж, за да преодолеят всяко едно препятствие.

Всеки герой в историите е създаден така, че да вдъхновява и учи децата на истински стойностните неща от живота – закрила, любов и грижи, като същевременно приказките са изпълнени със забавни приключения. С красивите си илюстрации и омагьосващи приказки лимитираната серия на козметичния бранд цели да осигури още много вълшебни моменти за родители и деца!

Освен това марката започва партньорство със SOS Детски селища България. При покупка на продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ дарявате по 30 стотинки за децата от тези селища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари