IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които булките правят, но не си признават!

9 юли 2015 12 30

Не се самобичувайте, вие сте просто човек

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Затънали сте до гуша в изчисления как да направите идеалната сватба без да фалирате, майка ви ви побърква със съвети и предложения за събитието и всеки един момент ще се превърнете в „булка-чудовище“, защото нервите ви са опънати до краен предел. Но вие не сте такава!

Вие сте ангел, който просто иска приказно парти и да застанете с любимия човек пред олтара. Успели сте с по-голямата част от фантазията си, но под всичкия грим и дантели, сте просто човек и по тази причина ви е позволено да проявите типичното булчинско поведение, без да си признавате.

1. Обмисляте да направите втора ипотека, за да си купите онази прекрасна булчинска рокля, достойна за принцеса. Все пак се жените веднъж... или поне така се надявате.

2. Чудите се дали има начин да разкарате майка му от гостите на сватбата. Особено, когато продължава да ви мърмори, че шаферките са прекалено разголени и държи да покани онези 5 „идиота“ от студентските си години, които не можете да понасяте. Може и да не забележи, че я няма!

3. Всеки момент ще превърнете шаферките в свои слуги! Стресът е голям, нищо, че другите не го разбират.

4. Каните хора на сватбата единствено, защото се надявате да ви дадат пари или да ви купят нещо полезно. Спокойно, не сте единствените!

5. Ровите из профилите на приятелите на бъдещия ви съпруг, за да видите дали не е бил изкушен от някоя стриптийзьорка на ергенското си парти.

6. Изневерявате на тази тъпа булчинска диета. Стресът е наистина огромен, ако не хапнете един шоколад скоро, ще изпаднете в криза.

7. Все още не сте сигурни дали искате да вземете неговата фамилия. Или пък да я добавите с тире?

8. Ядосвате се поне на една от шаферките ви. Защо постоянно спори, вашата дума е най-важната!

9. Ужасени сте от някои от подаръците, които получавате. Вибратор? Наистина ли?

10. Взимате тайно решение от тук нататък да инвестирате в екстеншъни, изкуствени мигли и маникюр завинаги. Друго си е да изглеждате като кукла!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Ivan ( преди 8 години )