IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 най-чести спора, които се завихрят под завивките

4 октомври 2015 11 00

Неудовлетворителният секс май е най-малкият проблем в спалнята?!

Снимка: сп. Vogue

Снимка: сп. Vogue

Скандалите и споровете са често явление при двойките и експертите съветват да ги оставите извън спалнята по ред причини. Голяма част от партньорите обаче игнорират това и са склонни да нарушат нощното си спокойствие с куп обвинения и критики към половинката.

За какво най-често спорят обвързаните в леглото? Отговор дава проучване на компанията за спални Flint + Flint:

Родителите на любимия/любимата

Пиперлива, но неизбежна тема. Често единият партньор има проблем с роднините на другия и решава да си каже всичко точно в леглото, особено ако преди това е имало гостуване в съответното семейство.

Кофти навици

Хъркане, въртене и дори цъкане из телефона преди сън. Не се сещате за тях през деня, но когато половинката ги проявява в спалнята, трудно сдържате упреците си.

Домакинска работа

Когато чаршафите миришат, а спалнята е разхвърляна, може да се завихри спор доколко ТЯ си върши добре домакинската работа.

Пари

Парите са тема, за която двойките може да спорят денонощно. Те никога не стигат и често водят до сериозни семейни раздори.

Секс

Имате ли нужда от излишни обяснения? Поне сме съгласни, че спалнята е мястото, където този въпрос трябва да намери своето решение.

Неудобни планове за утрешния ден

Вероятно ви се е случвало преди лягане любимият/любимата да вметне, че на другия ден (или в следващите няколко дни) той/тя да е планирал/я някакво мероприятие без да го е съгласувал/а с вас и вашия график.

Лоша храна

В края на работния ден и двамата сте изморени и вероятно вие бързате да сготвите нещо, колкото да потушите глада. Любимият ви обаче остава неудовлетворен и след като е напълнил корема си и се е опънал започва да намира кусури на храната. Предложете му той да сготви следващия път след работа!

Липса на свободно време

Липсата на внимание и свободно време е сред топ причините двойките да изневеряват. Дамите често потискат гнева си до последно, но тъй като трудно държат устата си затворена, решават да изсипят цялото си недоволство над партньора именно преди сън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари