IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо младоженците не правят секс в първата си брачна нощ?

6 юли 2016 15 10

7 основателни причини

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Според едно ново проучване 52% от двойките не правят секс в първата си брачна нощ. Мнозина твърдят, че причината за този факт се крие в изконсумирания от булката и младоженеца алкохол, но има и други неща, поради които те пропускат ласките в първата си нощ като съпруг и съпруга.

Повече от половината от младоженците твърдят, че причината за нежеланието им да правят секс, се крие в умората им към края на този дълъг и изпълнен с емоции, но и с много стрес ден.

Ето и 7-те основни причини, поради които младоженците са твърде обезсърчени за интимности в първата си брачна нощ:

1. Те са твърде изтощени

Това е причина номер едно за дамите, на които не им е до секс в първата им брачна нощ. Не е изненадващо, че обикновено булката поема по-голямата част от планирането и организирането на сватбата. Освен това много булки минават на строга диета няколко седмици преди брачната церемония, за да изглеждат перфектно в роклята си, което обаче допълнително ги изтощава физически.

2. Те са твърде пияни

Това е най-логичната причина. Повечето младоженци попрекаляват с алкохолните питиета в своята сватбена нощ и в крайна сметка нямат сили за секс.

3. Те нямат стимул и никой не поема инициативата

Най-често нито един от двамата уморени младоженци в нетрезво състояние не желае да поеме инициативата за секс и така те пропускат ласките в първата си брачна нощ. Освен това в съвременния свят двойките правят секс много-много преди сватбата си, така че не очакват този миг с нетърпение, както е било в миналото.

4. Те предпочитат да прекарат още малко време с роднини и приятели

Повечето младоженци предпочитат до последно в сватбената си нощ да останат с приятелите и близките си. Някои от гостите си булката и младоженеца не са виждали от много време, а те са дошли специално за сватбата им и после не се знае кога отново ще се видят, така че причината е уважителна.

5. Те са се скарали за нещо

Според проучването една голяма част от младоженците намират за какво да се скарат навръх сватбения си ден (около 20 %). Именно заради някакви раздори, които потискат либидото им, някои от тях пропускат секса в първата брачна нощ.

6. Те смятат, че сватбата е ден/вечер за любов, а не за секс

Някои младоженци са толкова щастливи и възбудени от празнуването на своите любов и сватба, че предпочитат да се съсредоточат върху емоциите, романтиката и взаимната си обич, пропускайки плътските удоволствия. След като вече са си казали „Да“, те предпочитат да заспят гушнати.

7. Те оставят секса за първата брачна... сутрин

Една трета от двойките в проучването са заявили, че са консумирали брака си на следващата сутрин след сватбата си, а не в нощта. Какво по-добро начало за един семеен живот!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )