IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 грешки, които правите, когато часовникът тиктака

4 декември 2016 14 15

Искате семейство? Не търсете Идеалния, а мислете практично!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сигурно сте си мислели, че последният мъж в живота ви досега е бил Единственият. Може би последната ви сериозна връзка е била твърде отдавна... Искате да станете майка, но имате куп предубеждения, които ви пречат да постигнете заветната цел. А годинките текат ли текат...

Ако сте в края на 30-те и началото на 40-те, напрежението по темата определено е в своя пик. И вместо да се панирате и депресирате се замислете какво ви е спъвало досега да си имате бебе и вземете мерки, докато не е станало късно!

1. Не се предавайте веднага

Колкото и да искате бебе, не се задоволявайте с неподходящ мъж и токсична връзка, само и само да имате до себе си „донор на сперма“. Дайте си достатъчно време за да минете през всички стадии на ухажването и да можете да прецените дали човекът си заслужава и ще бъде добър баща и съпруг.

2. Забравете фантазиите

Мечтали сте за перфектния мъж на 20 и 30, но виждате, че реалността е различна. И тези фантазии само ви пречат да оцените реално другите мъже, които може да влязат в живота ви.

3. Не се депресирайте

Ако лежите на дивана и ядете сладолед всяка вечер, повтаряйки си, че вече сте стара и ще останете без мъж и деца, няма да промените ситуацията. Вместо това се мобилизирайте, започнете да излизате по женски, регистрирайте се в сайт за запознанства, разширете кръгозора от хобитата си, за да попаднете на места, където може да срещнете нови хора. Накратко: не бъдете пасивни, а действайте!

4. Вземете крайни мерки

Темата може и да е специфична и лична, но не трябва да я избягвате. Консултирайте се с експерти. Направете си всички прегледи и изследвания и разгледайте различните опции. Може да замразите свои яйцеклетки, може да прибегнете до банки със сперма, ако не вярвате, че ще срещнете подходящ мъж. Важното е да сте информирани детайлно за здравословното си състояние и какви действия може да предприемете.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари