IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наближавате 30? Зарежете този тип мъже!

5 май 2017 15 20

С тях няма да създадете семейство

Снимка: Istock

Снимка: Istock

20-те години са времето, в което можете да си позволите да експериментирате не само в кариерата, но и в личен план. Тогава още не сте се забързали за съпруг и деца и можете да се занимавате с неподходящи мъже.

На 30 обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Времето вече не е на ваша страна и трябва да бъдете по-внимателни в избора си на партньори. Ето и кои мъже е желателно да избягвате:

Г-н Трошичка

Той умее да ви залъгва, че се интересува от вас и иска сериозна връзка, но всъщност няма намерение да инвестира в отношенията ви. Често ви подвежда с някой мил жест, съобщения или демонстрация в социалната мрежа – достатъчно да покаже интерес и мнима посветеност на връзката ви, а после изчезва за кратко време и не е наличен, когато ви трябва. Играе си с вас, отрежете го от живота си!

Г-н Зает

Той вечно е зает – срещи, конференции, бизнес вечери и т. н. Има вероятност да не ви лъже, а наистина да води подобен динамичен начин на живот. И все пак вие също имате своите ангажименти и дневен ред, ала ще намерите време за него и искате до себе си стабилен партньор, на когото все пак да можете да разчитате.

Г-н Не Се Обвързвам

И вие сте имали своите моменти на забавление, когато не сте търсили нищо друго. На 30 обаче вече знаете какво търсите – а именно връзка. И мъже с фобия от обвързване изобщо не трябва да бъдат засичани от радара ви.

Г-н Играч

И тази категория отпада веднага! Да, той изглежда добре, обаятелен е, вероятно е голям джентълмен, но ще ви предложи това за една-две вечери и нищо повече.

Г-н Мистериозен

Загадъчното е секси, но само в началото. По-добре не инвестирайте време и усилия в мъже с видими „странности“, които никога не дават обяснения за поведението си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
Всеки човек е различен във всяка една своя връзка. Т.е. като видиш кой/какво (защото има и такива екземпляри, че направо се чудиш какво да го наречеш :)) стои срещу теб и сам си избираш как да се държиш с нея/него. :) С една може да си играч, с друга - *бач, с трета - рицар. Респективно същото се отнася и за жените, с един се държи като к*рва, защото го вижда, че не става, с друг може да е супер свястна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар