IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трите най-добри съпруги според зодиакалния знак

8 септември 2017 14 00

Ако търсите сериозен партньор, заложете на следните зодии

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията играе важна роля в човешките разбирания и дори предопределеност векове наред. Дори да сте скептични, не може да отречете, че зодията е доста определяща за „разчитането" на един човек. Тя помага и в личен план, тъй като може да ви подскаже, да ли човека отсреща е подходящ за вас.

Ако планирате да се жените скоро, е добре да имате предвид, които са най-добрите съпруги според звездите. Ето ги и тях:

Рак

Тези дами не се притесняват да изразяват емоциите си. Освен това най-важно за тях е щастието на другите и те са готови да направят всичко, за да докарат усмивката на лицето на любимите си хора.

Единственият недостатък на тази зодия е, че поради високата си емоционалност, има голям шанс да се сблъскате с повече драма. Раците нерядко превръщат „от муха в слон".

И все пак плюсовете са повече нали? Жените раци са прекрасни домакини, всеотдайни майки и съпруги и ако ги допуснете в живота си, никога няма да се тревожите за битовизми. Те обожават уюта и домът е тяхната крепост, която изграждат с много любов и упоритост. Дамите зодия РАК търсят любов и честност в половинката си.

Овен

Ако възнамерявате да се омъжите за Овен, подгответе се за сериозна отдаденост. Тази жена е изключително твърдоглава, упорита и целенасочена.

Самият факт, че сте успели да привлечете вниманието ѝ е подвиг и сега ще трябва да работите до края на живот си , за да го задържите. Тези дами обичат да им бъде интересно.

По природа Овните са позитивни и търсят доброто у хората край тях. Това ги кара да бъдат широко скроени и усмихнато и да желаят да направят околните щастливи.

Като майка тази жена е много строга и няма да очаква нищо по-добро от съвършенството от децата си. С тази нагласа тя ще отглежда бъдещи лидери.

Като жена, тя търси у мъжа сила и постоянство, които да отговарят и дори да превъзхождат нейните.

Лъв

С острия си език и настойчивост, Лъвицата не приема „НЕ" за отговор. Тя е пряма и откровена и се нуждае от силен партньор до себе си. Изключително очарователна и независима, тя е непрекъснат обект на възхищение и флиртове от страна на мъжете.

Малко е трудна за общуване, но пък лоялна и отдадена на партньора си до края. Знае какво иска и се старае да угоди на половинката си, ако го заслужава.

Най-голямото предимство на жените Лъв е, че те се борят рамо до рамо с партньора си и могат да му бъдат стабилна опора. Те са готови на всичко за човека, когото обичат.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари