IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена с 13 сина, чака 14-о дете, не се надява много да е момиче

8 февруари 2018 11 00

Катери ражда за първи път преди 25 години, сега е на 42

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Майка на 13 деца, която очаква 14-ия си наследник реши, че не иска да знае пола на бъдещото си бебе. Историята на Катери и Джей Шванд от Мичиган е разказана от Fox News.

Жената ражда първото си дете преди 25 години, а в момента е на 42. Най-малкият ѝ син е на 2 години, а Катери предполага, че 14-ото може би ще е последното ѝ дете и затова е решила да се наслаждава на момента във всяка минута.

По думите ѝ, тя доста би се радвала, ако този път роди момиче.

„Мисълта за момиче може да промени всичко“, отбелязва тя и уточнява, че всъщност полът няма значение. Затова и двамата родители са преценили, че е по-добре да не го узнаят, докато детето не се роди. Джей я подкрепя в това нейно решение.

Според него идеята да видиш пола на детето си е като да отвориш коледните си подаръци в Деня на благодарността. Катери споделя за майчинството, че успява да се справи с търпение, молитва и организация на времето.

Също така тя отбелязва, че да имаш 10 деца е почти същото като да имаш три. Просто шумът и хаосът са в повече. Според данни, събрани от Wolframalpha, шансовете някой да има 13 синове е 1:8 192, а за 14 – 1:16 384.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари