IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разликите: Гадже срещу съпруга

18 март 2018 16 15

Когато си кажете „ДА“, доста неща се променят

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Животът след брака се променя, това е закон. При някои хора се настанява чувството на комфорт, обич и дори зависимост към другия, при други, за съжаление, се наблюдава едно отчуждаване и просто първичен навик и удобство. Без значение в коя категория спадате, ще забележите, че отношението към половинката ви се променя. Тя самата неминуемо се променя и в един момент констатирате със смесени чувства, че до вас не е същата жена, с която се запознахте преди еди-колко си години. Какви са разликите?

1. Виждате я всяка сутрин без грим

Преди имаше месеци, в които се чудехте как успява всеки път да изглежда толкова добре. Дори рано сутрин тя винаги беше будна преди вас – гримирана, с прическа... Сега понякога дори се питате как малко сенки и молив могат буквално да сложат ново лице на половинката ви. И тя все по-често иска да е „натурална“, което може и да не ви допада.

2. Голотата ѝ вече не е секси

Когато бяхте по-млади, нямахте търпение да свалите дрехите ѝ и да се насладите на голото ѝ тяло. Сега вече толкова сте свикнали с него, че дори не се вълнувате, когато тя легне до вас вечерта по бикини. Освен това вече се чувствате доста комфортно един с друг и дори не се стараете (и вие в това число) да пазите форми и да поддържате стегнато тяло.

3. Тя е станала финансово по-разумна

Истината е, че човек на практика осъзнава важността на финансовото планиране едва след като се ожени. Преди тя искаше различни неща, избираше заведенията по локацията и храната, а не по класа им... но сега дори ви се кара, когато отваряте пръстите си „ненужно“.

4. Тя вече се оплаква и натяква

Когато се запознахте, тя беше едно скромно и мило момиче. Опитваше се да ви угоди и да ви се хареса. Сега нещата са съвсем различни. Не само че има мнение за всичко, но и нерядко ви „трие сол“ на главата и се оплаква. Вече сякаш не правите нищо като хората и постоянно ви се дават инструкции.

5. Не ви заплашва раздяла всеки път, когато се скарате

Като гаджета ви беше лесно. Дори да сте живели заедно при първия скандал някой си взима багажа и се прибира у дома. Сега сте семейство от години и няма връщане назад. Родителите ви вече са по-възрастни и дори няма как да ви утешат... а ако имате деца, не можете с лека ръка да ги зарежете. Освен това разводът си е разправия – подялба, попечителство, документация, финанси... и не е решение, което се взима с лека ръка при първия скандал.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne znaia ... nito sum supruga ,nito sum gadje ...vse 4akam mujut kogoto obojavam da vzeme re6enie za dvama ni v li4en plan . govoria bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар