IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет натоварва Меган с още задължения

19 декември 2018 12 30

От февруари 2019 г.

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Кралица Елизабет Втора планира да предаде някои от своите задължения на жената на внука си Хари – Меган Маркъл. По този начин тя ще стане по-отговорна кралска особа.

Въпреки че са женени едва от май, Меган вече умело командва Хари, дори го е променила до такава степен, че той и брат му имат противоречия заради нея. Според британските медии, ангажирайки я с повече работа, кралицата цели да „обуздае“ свободолюбивия ѝ нрав.

Очаква се графикът на херцогинята на Съсекс да бъде променен през февруари 2019 г., само месец преди тя да роди.

По информация на Daily Mail кралица Елизабет Втора се опитва да се сближи с Меган, но и да облекчи ежедневието си. Затова миналата седмица тя се е срещнала с внука си и бременната му съпруга на по чаша чай в Бъкингамския дворец, за да обсъдят заедно с какво Меган може да ѝ помогне. Най-вероятно тя ще подкрепи работата на някои благотворителни организации.

Освен Маркъл, с нови отговорности ще се сдобият още Уилям и Кейт.

Междувременно бащата на херцогинята продължава да обикаля из медиите и да разказва, че многократно се е опитвал да се свърже с Меган, дори ѝ пишел непрестанни есемеси, но тя не му отговорила нито веднъж.

Четете още:

Пореден опит: Бащата на Меган моли кралицата да го сдобри с дъщеря му

Тази Меган! Пак отдалечи Хари от кралското семейство

Томас Маркъл за първата сватба на Меган: Тогава раздаваха марихуана

Поредно предложение: Маркъл ще ражда под хипноза?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари